Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست «رونمایی از ارج نامه استاد دکتر سید مصطفی محقق داماد» در فرهنگستان علوم و با حضور جمع کثیری از شخصیت های فرهنگی، علمی و سیاسی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار جماران، علی اکبر صالحی در این نشست گفت:

-برای من افتخاری است که در جمع فرهیختگان این چنینی حضور پیدا کنم و در باره شخص بزرگوار و گران قدری چون دکتر محقق داماد سخنی بیان کنم

-آنچه که به طور خلاصه می توانم عرض کنم چند ویژگی از شخصیت ایشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند ویژگی در وجود ایشان از زمانی که توفیق آشنایی داشته ام درک کرده ام.

-ایشان شخصی مصمم است، یعنی در راه و بستری که حرکت میکنند، تشکیک وجود ندارد، فکر و اندیشه ای روشنی دارند؛ متحیر نیست، البته با پیشینه ای که داشته اند و درس خوبی که خوانده اند باید چنین باشند؛ او می داند مقصدش کجاست و هدفش چیست و در این راه مصمم است

-ویژگی دیگری که بنده مجذوب آن شدم، شیوه بیان مسایل است. من در برهه ای از فرصت استفاده میکردم و از برخی مسایلی که در قران کریم برایم ابهام داشت سوال میکردم و ایشان به زیبایی پاسخ می دادند؛ به گونه ای که فرد حقیری مثل من بتواند استفاده کند؛ نحوه بیان ایشان برای من بسیار ارزشمند است.

-جود و کرم این شخصیت بزرگ و خانواده وی ویژگی دیگری است که از ویژگی های انسان های بزرگ است. انسان های بزرگ در تواضعشان است. این ها فهمیده اند چگونه باید بزرگ شوند. ما گاهی راه را گم میکنیم و بزرگی را در تکبر می بینیم؛ اما در وجود مبارک این شخصیت بزرگوار تکبر وجود ندارد و به غایت متواضع است.

-کلام آخر اینکه بنده از مریدان ایشان هستم و تا حدی که توفیق حاصل کرده ام محضر ایشان را درک کنم، وی را مراد و مرشد خود میدانم

-در باب اجتهاد برخی مواضعی که ایشان گرفته اند، ممکن است از دید برخی مجتهدان شاذّ تلقی شود، اما در زمانه ما بسیار قابل تقدیر است؛ جا دارد از ایشان تقدیر شود.

-خداوند متعال را شاکرم، اما سه نعمت بزرگ الهی شکر ویژه می طلبد، اینکه مسلمانیم، ایرانی هستیم و قدردانی این ملت از بزرگان خود جای شکر دارد.

-گویی خداوند ایران را مرکز کره زمین قرار داده است.

-مردم ما حتی قدردان بزرگان پیش از انقلاب هستند، پاک دستانی که زحمات زیادی برای کشور کشیده اند.

-علی رغم مشکلات ظاهری که وجود دارد، خداوند نعمات خود را به این مردم ارزانی خواهد داشت.

این خبر تکمیل می شود...

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۳۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!

مجله پلوس وان (Plos One) اخیرا پژوهشی را منتشر کرده است که متعلق به یکی از کشف‌های جدید دانشمندان از تاریخ اقیانوس‌هاست.

به گزارش فارس، ماهی Oncorhynchus Rastrosus، گونه‌ای غول‌پیکر از خانواده ماهی قزل‌آلا که چند میلیون سال پیش در شمال غربی اقیانوس آرام آمریکای شمالی زندگی می‌کرد، دارای یک جفت دندان جلویی بود که از کناره‌های دهانش مانند عاج بیرون می‌آمد.

تخمین زده شده است که این ماهی غول‌پیکر به طول ۲.۷ متر می‌رسد. در ابتدا، محققان تصور می‌کردند که دندان‌های جلویی بزرگ این ماهی مانند دندان‌های نیش به سمت عقب، یعنی به سمت دهان است. این تصور تا حد زیادی به این دلیل بود که فسیل‌های دندان‌ها جدا از بقیه جمجمه کشف شده است.

اگرچه تاکنون کاربرد‌های بالقوه این دندان‌های عجیب به طور کامل مشخص نشده است، اما محققان معتقدند که احتمالاً این ماهی از آن‌ها برای مبارزه یا به عنوان ابزاری برای کندن لانه‌ها در کف دریا استفاده می‌کرده است. دانشمندان خاطرنشان می‌کنند که این امکان وجود دارد که از دندان‌ها برای اهداف متعدد استفاده شوند، ولی احتمالاً از دندان‌ها برای گرفتن طعمه استفاده نمی‌شده است.

کرین کلاسون، پژوهشگر اصلی و استاد آناتومی در کالج پزشکی فیلادلفیا، می‌گوید: «ما برای دهه‌ها می‌دانستیم که این ماهی قزل‌آلای منقرض شده از مرکز اورگان، بزرگترین ماهی‌هایی هستند که تاکنون زندگی کرده‌اند. اکتشافاتی مانند اکتشاف ما نشان می‌دهد که آن‌ها احتمالا غول‌های مهربانی نبوده‌اند. این دندان‌های بزرگ عاج‌مانند برای دفاع در برابر شکارچیان، رقابت با سایر ماهی‌های قزل‌آلا و در نهایت ساختن لانه‌هایی برای حفاظت از * استفاده می‌شده است.»

برایان سیدلاوسکاس، استاد دانشگاه ایالتی اورگان، می‌افزاید: «ما همچنین تأکید می‌کنیم که ماده‌ها و نر‌ها به طور یکسان دارای دندان‌های بزرگ و عاج‌مانند بوده‌اند.»

 

دیگر خبرها

  • قهرمانی استاد بزرگ امیررضا پوررمضانعلی در مسابقات لیون فرانسه
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • اپل دوباره با اوپن‌ای‌آی سر میز مذاکره نشست
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می‌زد؟
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال